Ongelijke vloer

Ongelijke vloer egaliseren

We laten u het stapsgewijze proces zien hoe u een ongelijke vloer kan egaliseren die zo glad is als glas.

 

De juiste vloer nivelleer keuze voor vloerverwarming

Zelf nivellerende onderlaag is een geweldige keuze onder elke tegelvloer, maar het is absoluut de beste keuze bij het installeren van tegels boven een vloerverwarmingssysteem. Cementplaat werkt niet en als u ervoor kiest om een ​​mortelbed te leggen, duurt het langer, is het moeilijker om een ​​gelijkmatig oppervlak te krijgen en kan het dekvloer proces de verwarmingskabels of matten beschadigen. Hier zijn enkele tips voor het werken met egaline.

Reinig de vloer

Veeg en stofzuig de hele vloer grondig. De vloer moet worden voorbehandeld voordat u de egaline toevoegt en u wilt dat de primer in de vloer doordringt, niet het vuil en stof dat erop zit.

Breeuwen en tape over gaten en naden

Als de vloeistofnivelleerder niet volledig is ingesloten, krijgt u een grote puinhoop op uw handen en moet u de egaline waarschijnlijk opnieuw gieten. Dicht alle gaten en naden in het multiplex af met dicht kit. De egaline loopt door een opening zo klein als een spijkergat, dus wees grondig. Een goede keuze voor het opvullen van die gaten en scheuren is het type bolletje dat op wit gaat maar helder wordt wanneer het droogt, omdat je kunt zien wanneer het klaar is met instellen.

Het dichtplakken van de kit is niet verplicht, maar het is een geweldige manier om te voorkomen dat je in een bult stapt en hem door de rest van het huis volgt. Bij het werken aan een ouder huis met vloerplanken in plaats van multiplex, bedek de hele vloer met zelfklevende dakbedekking.

Ongelijke vloer

Installeer dorpel sealer op de muren

Dorpel sealer is een schuim pakking die framers gebruiken om de verbinding tussen een fundering en de onderste wandplaat af te dichten. Dorpelafdichting vormt ook een grote barrière om te voorkomen dat de vloeibare onderlaag in andere kamers of in de kelder op buitenmuren ontsnapt. Houd het op zijn plaats met nietjes. Houd de nietjes laag genoeg zodat de nietjes in de basis worden verborgen. Ofwel 3-1 / 2-in. of 5-1 / 2-in.-brede dorpelafdichting zal werken, maar hoe langer het is, hoe meer bescherming het biedt geverfde muren tegen spatten van de leveller.

Breng de dorpelafdichting op de vloer

Smeer de kit met uw vinger in om er zeker van te zijn dat deze aan beide oppervlakken hecht. Zodra de schenking is voltooid, kan de dorpelverzegelaar gemakkelijk met een scheermes worden gesneden. De kleine ruimte in de buurt van de muur heeft geen negatieve invloed op de tegelinstallatie.

Installeer karton rond ventilatieopeningen en afvoeren

Grote gaten zoals verwarmingsroosters en vloerafvoeren kunnen worden geïsoleerd met karton voordat de vloer leveller wordt gegoten. Vorm het karton gewoon in het gat en plak het op zijn plaats. Maak het karton op de grond. De dozen die de vloer bevatten, zijn vaak een handige bron van karton.

Bouw dammen in deuropeningen

Dam deuropeningen af ​​met stroken hout. Zorg ervoor dat u het hout op de vloer afdicht met afdichting en op het gebied waar de houtstrook de dorpelafdichting raakt.

 

Als het na deze uitleg nog steeds onduidelijk is kunt u ook kijken naar de website van Woodstock Vloeren. Voor meer informatie over egaline