Gevlinderde betonvloer kleur

Toepassingen gevlinderde betonvloer kleur

Het gebruik van een gevlinderde betonvloer op kleur gemaakt past vooral goed bij moderne interieurs. Als je de juiste kleur combinaties weet te maken, kan je zeker tot een prachtig resultaat komen. Hier vind je enkele populaire toepassingen van gevlinderde betonvloeren op kleur gebracht.

Grijs is de meest gekozen gevlinderde betonvloer kleur in de woonkamer

Een gevlinderde betonvloer komt in de woonkamer mooi tot zijn recht wanneer de overige kleur elementen van de inrichting goed aansluiten op de gevlinderde betonvloerl. Beton heeft een industriƫle uitstraling die goed gecombineerd kan worden met natuurlijke materialen zoals hout en staal. De combinatie van beton met hout geeft een stoer en modern interieur.

Door gebruik te maken van contrasterende kleuren van de betonvloer kan je allerlei stijlvolle combinaties vinden en de woonbetonvloer voor de woonkamer een stoere sfeervolle uitstraling geven. Een gevlinderde betonvloer hoeft dus niet voor een koude sfeer te zorgen, zolang je maar de juiste kleuren combinaties toepast voor de gevlinderde de betonvloer.

Badkamer

Badkamers met betonlook zijn erg populair vanwege de vele mogelijkheden die er zijn. Zo zijn er tegenwoordig uitstekende alternatieven voor beton zoals beton cire. Hiermee kan je niet alleen vloeren maar ook wanden, wastafels en badkamermeubels bekleden. Gevlinderd beton kan je toepassen in een badkamer, maar je moet er wel rekening mee houden dat beton van nature niet volledig waterdicht is. Wil je het bijvoorbeeld toepassen in een inloopdouche, dan zal je dus wel moeten zorgen een waterdichte ondergrond. Verder moet je er rekening mee houden dat een gevlinderde betonvloer glad kan worden in combinatie met water (en zeep). Het gebruik van antislip douchematjes is daarom aan te raden.

Keuken

Wanneer je een betonvloer in de keuken wil toepassen, dan is het belangrijk dat je de vloer laat voorzien van een beschermende toplaag. In de keuken heb je nu eenmaal veel te maken met vocht en vet en dan is het praktisch als de vloer makkelijk te reinigen is. Beton is van zichzelf vrij open van structuur en ondanks de harde toplaag zal je toch moeten oppassen met olie en vet. In de keuken kan je ervoor kiezen om de vloer te laten impregneren of coaten. Indien je de authentieke uitstraling van het beton zoveel mogelijk wil behouden, is impregneren vaak de beste optie.

Contact

Om de Industriƫle betonnen vloer en de diverse kleurstellingen in het echt te kunnen zien, willen wij u van harte uitnodigen in onze showroom. Vriendelijk verzoeken wij u dan telefonisch een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom! 06-54271133 Jan Kalverdijk

Gevlinderde betonvloer kleur

Gevlinderde betonvloer kleur